Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spisning til Kim Larsen-Gasolin show

18. maj, 18:30 - 20:30

150kr.

Her på siden bestiller du KUN spisning til koncerten.
Vi serverer cafeens tapas med 7 forskellige lækre fristelser, samt hjemmebagt brød, pesto og tapenader.
Få en fuldendt aften, start inden koncerten ved at mødes og nyde maden i hyggeligt fællesskab.
Spisning starter kl. 18:30-20:30 

Til kun 150 kr.   

Klik på billedet for at bestille billet til koncerten.

 

Lidt om Kim Larsen & Gasolin Show 2024.

Over 7000 fantastiske publikummer oplevede bandet Munch & Broderskabet i 2023 – Nu gør vi det igen i Them Hallerne den 18 maj kl. 21:00-23:30

Trubaduren og guitaristen Anders Munch og Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindevis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.

Og du har med garanti din helt egen Kim Larsen favoritsang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, fællesskabet, glæden, minderne og alt det andet. Kim Larsen kunne nemlig noget helt enestående.

Han kunne samle og skabe fællesskab og mangfoldighed. Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle – også de mest udsatte.

Den stemning kommer Anders Munch og Broderskabet med deres bud på. Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, været i Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Det er foreningen Bord & Stol, der står bag støttekoncerten, hvor overskuddet går ubeskåret til, at udsatte børn og unge kan deltage i foreningslivets fællesskab, skabe kammeratskaber og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

Koncerten varer godt to timer inklusiv pause.

Detaljer

Dato:
18. maj
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
150kr.
Hjemmeside:
https://www.billetsalg.dk/Event/De%20Smukke%20Unge%20Mennesker%20-%20Them/5090

Arrangør

Themhallerne
Telefon
33151516
E-mail
peter@themhallerne.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Themhallerne
Frisholmvej 13
Them, 8653 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige